Unthinkable (2010)

Unthinkable (2010)

Jun. 14, 2010 (USA) R
Your rating: 0
8 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Gregor Jordan
Regissör

Skådespelare

Samuel L. Jackson isHenry Harold '
Henry Harold '
Carrie-Anne Moss isAgent Helen Brody
Agent Helen Brody
Michael Sheen isSteven Arthur Younger
Steven Arthur Younger
Stephen Root isCharles Thompson
Charles Thompson
Lora Kojovic isRina Humphries
Rina Humphries
Martin Donovan isJack Saunders
Jack Saunders
Gil Bellows isAgent Vincent
Agent Vincent
Brandon Routh isAgent D.J Jackson
Agent D.J Jackson
Joshua Harto isAgent Phillips
Agent Phillips
Holmes Osborne isGeneral Paulson
General Paulson

Handling:

En konvertera till islam skickar amerikanska regeringen ett band visar honom i tre släpptes lagerlokaler, där var och en kan innehålla en atombomb inställd att detonera på mindre än en vecka. Helen Brody, en FBI-agent i L.A., har till uppgift att hitta bomberna medan en CIA ”konsult”, känd som H, förhör den misstänkte som har låtit sig fångas. Den misstänkte, vars fru och barn har lämnat honom och försvann, verkar veta exakt vad förhör kommer att innebära. Även som H ratchets upp trycket med hjälp av tortyr över Brody invändning, inte den misstänkte inte spricka. Ska H gör det otänkbara, och Brody finna sig? Är någon konstitutionell princip värd eventuell förlust av liv?
FBI-agenten Helen Brody (Carrie-Anne Moss) tävlingar för att upptäcka platsen för tre atombomber, varje programmerad att detonera i en annan stad. När myndigheterna gripa terroristmisstänkt Younger (Michael Sheen), som meddelade mord tomt i ett video, speciellt operativ Harold Humphries (Samuel L. Jackson) ansluter Brody i förhör. Han tar eskalerande åtgärder för att extrahera svar från yngre, men yngre musslor upp. Brody börjar ifrågasätta sina brutala metoder som tiden fästingar borta.
Streama Unthinkable med textning på svenska Swefilmer Swesub
Någonstans i USA kommer tre atomladdningar att detonera. En enda man vet var de finns. Hur långt kan myndigheterna sträcka sig för att få honom att tala? Situationen är alltför realistisk för att kunna avfärdas som fiction.

Undertexter:
Originaltitel Unthinkable
IMDb Betyg 7.1 74,462 röster
TMDb Betyg 6.6 334 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln