TRON: Legacy (2010)

TRON: Legacy (2010)

Dec. 10, 2010 (USA) PG
Your rating: 0
7 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Skådespelare

Jeff Bridges isKevin Flynn / Clu
Kevin Flynn / Clu
Bruce Boxleitner isAlan Bradley / Tron
Alan Bradley / Tron
Amy Esterle isYoung Mrs. Flynn
Young Mrs. Flynn

Handling:

Sam Flynn, tekniskt kunniga 27-årige son Kevin Flynn, ser i sin fars försvinnande och finner sig själv dras in i samma värld av våldsamma program och gladiatorspel där hans far har bott i 20 år. Tillsammans med Kevins lojala förtrogne Quorra, far och son ombord på ett liv och död resa över ett visuellt imponerande cyber universum som har blivit mycket mer avancerade och ytterst farlig. Samtidigt illvilliga program CLU, som dominerar den digitala världen, planerar att invadera den verkliga världen och kommer att stanna vid något för att förhindra deras flykt.
Sam (Garrett Hedlund), son till berömda video-spel utvecklare Kevin Flynn (Jeff Bridges), har hemsökt under en lång tid av sin fars mystiska försvinnande. En konstig signal drar Sam Flynns Arcade, och han dras in i samma cyberworld där hans far, dess skapare, har varit fälla ped i 20 år. Med orädd krigare Quorra (Olivia Wilde), Kevin och Sam försöker fly från ett universum att även storslagna, är långt mer avancerad och farligare än Kevin någonsin hade trott.
Streama TRON: Legacy med textning på svenska Swefilmer Swesub
27-årige Sam Flynn, är mycket databegåvad och son till Kevin Flynn som varit försvunnen i många år. När Sam börjar undersöka sin fars försvinnande dras han in i Trons digitala värld där hans far har vistats de senaste 25 åren. Det blir en kamp på liv och död när far och son med hjälp av den orädda krigaren Quorra försöker fly genom cyberrymden, ett avancerat och extremt farligt område – ett universum skapat av Kevin själv som har blivit mycket mer avancerat med fordon, vapen och omgivningar som man aldrig tidigare kunnat föreställa sig samt en otäck motståndare som gör allt för att hindra deras flykt.

Undertexter:
Originaltitel TRON: Legacy
IMDb Betyg 6.8 271,531 röster
TMDb Betyg 6.3 2355 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln