The Next Three Days (2010)

The Next Three Days (2010)

Nov. 18, 2010 (USA, France) PG-13
Your rating: 0
6 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Paul Haggis
Regissör

Skådespelare

Handling:

Lara Brennan arresteras för att ha mördat sin chef som hon hade ett argument. Det verkar hon sågs lämna brottsplatsen och hennes fingeravtryck fanns på mordvapnet. Hennes make, John skulle tillbringa de närmaste åren att försöka få henne släppt, men det finns inga bevis för att negerar bevisen mot henne. Och när stammen av att skiljas från sin familj, speciellt hennes son, får henne, John bestämmer sig för att bryta ut henne. Så han gör en hel del forskning för att hitta ett sätt.
Livet för John och Lara Brennan (Russell Crowe, Elizabeth Banks) är olycklig när hon är dömd för ett mord hon säger att hon inte begått. Tre år senare, medan kämpar med kraven från arbete och höja sin son ensam, John fortfarande försöker etablera sin oskuld. När hennes sista vädjan I S avvisas blir Lara suicidal, tvingar John att utöva det enda alternativet han har lämnat: Bryt henne ut ur fängelset.
Streama The Next Three Days med textning på svenska Swefilmer Swesub
John Brennans perfekta familjeliv slås i spillror när hans fru blir dömd till fängelse för mord. Efter flera år och överklaganden är John fortfarande övertygad om att hon är oskyldig och utarbetar en farlig plan för att frita henne.

Undertexter:
Originaltitel The Next Three Days
IMDb Betyg 7.4 151,791 röster
TMDb Betyg 6.9 735 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln