The Messenger (2009)

The Messenger (2009)

The Scars of War Will Last Forever Nov. 13, 2009 (USA) 113 Min. R
Your rating: 0
7 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Oren Moverman
Regissör

Skådespelare

Ben Foster isWill Montgomery
Will Montgomery
Woody Harrelson isTony Stone
Tony Stone
Eamonn Walker isStuart Dorsett
Stuart Dorsett
Samantha Morton isOlivia Pitterson
Olivia Pitterson
Steve Buscemi isDale Martin
Dale Martin
Marceline Hugot isMrs. Flanigan
Mrs. Flanigan

Handling:

Under den senaste tidens utplacering till Irak skadas US Army Staff Sergeant Will Montgomery när en improviserad explosiv enhet släcks i närheten av honom. Han är tillbaka i staterna som återhämtar sig från de allvarligare av dessa skador, inklusive en till hans öga och ben. Han har återupptaget ett sexuellt förhållande med sin långa flickvän Kelly, trots att hon nu är förlovad med en annan man som kommer att veta. Med de få månaderna som Will har lämnat i hans anställning, tilldelar armén honom till olycka anmälningsteamet i hans område. Han är inte osäker om han är väl lämpad för det här jobbet, utan att ha bakgrund i rådgivning, psykologi eller sorghantering. Han är samarbetspartner med en karriärsoldat, kapten Tony Stone, som lär Will Will det exakta protokollet som är inblandat i jobbet. Tony berättar Will, som snabbt lär sig av arbetslivserfarenheten, att detta jobb har sina egna faror. Som kommer att lära sig att anpassa sig till de närmaste andras känslor är han oförberedd för reaktionen av Olivia Pitterson, vars man dödades i Irak. Hans första möte med Olivia leder till att han vill lära känna henne bättre, vilket kanske inte är i hennes eller hans bästa intresse. Trots att han är en återhämtande alkoholist, försöker den mer erfarna Tony att styra Will så gott som möjligt under sina kollektiva omständigheter.
Efter att ha blivit skadad i Irak kommer soldaten Will Montgomery (Ben Foster) hemma för att slutföra resten av sin tjänstgöring i Army’s Casualty Notification service. Teamed med veteranofficer Tony Stone (Woody Harrelson), försöker Will försöka komma till rätta med sin egen smärta när han hanterar de kalla realiteterna i sitt nya uppdrag. Kommer att finna sig i ett grepp om ett etiskt problem när han blir involverad i Olivia (Samantha Morton), änkan till en fallen soldat.
Streama The Messenger med textning på svenska Swefilmer Swesub
Will Montgomery (Ben Foster), a U.S. Army Staff Sergeant who has returned home from Iraq, is assigned to the Army’s Casualty Notification service. Montgomery is partnered with Captain Tony Stone (Woody Harrelson), to give notice to the families of fallen soldiers. The Sergeant is drawn to Olivia Pitterson (Samantha Morton), to whom he has delivered news of her husband’s death.

Undertexter:
Originaltitel The Messenger
IMDb Betyg 7.2 30,512 röster
TMDb Betyg 7.1 105 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln