The Lucky One (2012)

The Lucky One (2012)

Apr. 19, 2012 (USA) 101 Min. PG-13
Your rating: 0
7.5 2 votes

Video trailer

Bilder

Regissör

Scott Hicks
Regissör

Skådespelare

Zac Efron isLogan Thibault
Logan Thibault
Taylor Schilling isBeth Clayton
Beth Clayton
Jay R. Ferguson isKeith Clayton
Keith Clayton
Joe Chrest isDeputy Moore
Deputy Moore
Courtney J. Clark isLogans`s Sister
Logans`s Sister
Sharon Conley isPrincipal Miller
Principal Miller

Handling:

Logan är en marin som tjänstgör i Irak. Medan han hittar ett foto av en tjej med ”håll säker” skrivs på baksidan. Han beundrar det när hans enhet attackeras. Han överlever och krediterar bilden för att rädda honom. Han försöker hitta ägaren men kan inte, förutsatt att han dödades. När han går tillbaka till staterna, finner han det svårt att anpassa sig och är fortfarande spökat av det som hände. Analyserar fotot, han finner i bakgrunden ett landmärke som berättar att hon är i Louisiana. Han går sedan dit och hittar henne. Han lär sig att hon heter Beth. Han försöker berätta för henne vad som hände men kan inte få orden ut. Hon förutsätter att han är där för att ansöka om det jobb de annonserade söker någon för att hjälpa till i familjen, en hund kennel. Han säger ja men först får hon en orolig känsla från honom men hennes mormor bestämmer sig för att ge honom en chans. Det är inte länge att han knyter kontakt med sin son. Han upptäcker att det var hennes bror som bara hade bilden, han kommer inte ihåg honom. Han ser att hennes brors död har en djupgående effekt på henne. Så småningom kommer de nära som gör hennes mormor glad men inte hennes ex som är en vice sheriff som alltid hotar att ta sin son ifrån henne.
U.S. Marine Sgt. Logan Thibault (Zac Efron) återvänder hem från sin tredje tjänstgöring i Irak med den enda sak som han tror hållit honom levande: ett fotografi av en kvinna som han inte ens vet. Han lär sig att kvinnans namn är Beth (Taylor Schilling) och går för att träffa henne, så småningom ta ett jobb på sin familjedrivna kennel. Även om Beth är full av misstro och leder ett komplicerat liv, blommar en romantik, vilket ger Logan hopp om att Beth kunde bli mer än bara hans lycka till charm.
Streama The Lucky One med textning på svenska Swefilmer Swesub
U.S. Marine Sergeant Logan Thibault returns from his third tour of duty in Iraq, with the one thing he credits with keeping him alive-a photograph he found of a woman he doesn’t even know. Learning her name is Beth and where she lives, he shows up at her door, and ends up taking a job at her family-run local kennel. Despite her initial mistrust and the complications in her life, a romance develops between them, giving Logan hope that Beth could be much more than his good luck charm.

Undertexter:
Originaltitel The Lucky One
IMDb Betyg 6.5 82,532 röster
TMDb Betyg 6.8 750 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln