The Losers (2010)

The Losers (2010)

Apr. 23, 2010 (USA) PG-13
Your rating: 0
7 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Sylvain White
Regissör

Skådespelare

Jeffrey Dean Morgan isFranklin Clay
Franklin Clay
Zoe Saldana isAisha al-Fadhil
Aisha al-Fadhil
Chris Evans isJake Jensen
Jake Jensen
Idris Elba isWilliam Roque
William Roque
Holt McCallany isWade Travis
Wade Travis

Handling:

En berättelse om dubbelkors och hämnd, centrerad på medlemmarna i en elit amerikanska Special Forces enhet skickas till den bolivianska djungeln på en sökning och förstöra uppdrag. Laget-Clay, Jensen, Roque, Pooch och Cougar -find sig målet om en dödlig svek anstiftat inifrån av en mäktig fiende bekant endast som Max. Förmodad död gör gruppen planer utjämnade när de sällskap av den mystiska Aisha, en vacker operativt med sin egen agenda. Att arbeta tillsammans, måste de förbli djupt undercover medan spåra den tungt bevakade Max, en hänsynslös man böjd på embroiling världen i en ny högteknologisk globala kriget.
På ett uppdrag djupt inne i den bolivianska djungeln, ett team av elit kommando (Jeffrey Dean Morgan, Chris Evans) befinner sig på den mottagande änden av en dödlig svek. Nu antas döda, de män går samman med en mystisk operativ vid namn Aisha (Zoe Saldana) för att jaga sin fiende och utjämnade.
Streama The Losers med textning på svenska Swefilmer Swesub
The Losers är en actionfylld film som handlar om förräderi och hämnd. En specialstyrka skickas iväg till Bolivias djungel för att leta upp och döda ett offer. Men teamet – Clay, Jensen, Roque, Pooch och Cougar – blir snart varse att de har hamnat mitt i ett dubbelspel med dödlig utgång. Sin mäktiga fiende känner de bara under namnet Max.

Undertexter:
Originaltitel The Losers
IMDb Betyg 6.4 76,761 röster
TMDb Betyg 6.2 400 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln