The Last Airbender (2010)

The Last Airbender (2010)

Jun. 30, 2010 (USA) 103 Min. PG
Your rating: 0
6 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Skådespelare

Shaun Toub isUncle Iroh
Uncle Iroh
Aasif Mandvi isCommander Zhao
Commander Zhao
Ben Cooke isAvatar Roku
Avatar Roku
Cliff Curtis isFire Lord Ozai
Fire Lord Ozai

Handling:

Världen är uppdelad i fyra riken, varje representeras av elementet de utnyttja och fred har pågått hela sfärer av vatten, luft, jord och eld under överinseende av Avatar, en länk till andevärlden och bara vara kapabel att bemästra användningen av alla fyra elementen. När unga Avatar Aang försvinner, elden nation lanserar en attack för att utrota alla medlemmar i Air Nomads för att förhindra störningar i sina framtida planer för världsherravälde. 100 år passerar och nuvarande Fire Lord Ozai fortsätter att erövra och fängsla vem som helst med elementära ”böjning” förmågor i jorden och vatten Doms, medan syskonen Kataras och Sokka från en Southern Water Tribe hitta en mystisk pojke instängd under isen utanför deras by. Vid rädda honom, avslöjar han sig vara Aang, Avatar och sista av Air Nomads. Svära att skydda Avatar, Katara och Sokka resa med honom till norra Water Kingdom i hans strävan att bemästra ”Waterbending” och så småningom uppfylla sitt öde återigen återställa fred i världen. Men när de tum närmare sitt mål, måste gruppen kringgå prins Zuko, exil son Lord Ozai, Commander Zhao, elden nation militära ledare, och tyranniska angrepp av den onde Fire Herren själv.
De fyra nationer luft, vatten, jord och eld levde i harmoni tills elden nation förklarade krig. Ett århundrade senare, finns det fortfarande inget slut i sikte för förstörelsen, då en Avatar som heter Aang (Noah Ringer) upptäcker att han har makt att styra de fyra elementen. Han samarbetar med Katara (Nicola Peltz), en Waterbender, och hennes bror, Sokka, för att återställa balansen och harmonin till deras värld.
Streama The Last Airbender med textning på svenska Swefilmer Swesub
Vatten, Jord, Eld och Luft. En gång i tiden rådde det fred mellan världens fyra länder. Då uppehöll Avataren, de fyra elementens mästare, freden mellan stammarna. När han en dag försvann attackerade Eldlandet de övriga tre rikena. Nu, hundra år senare är det upp till den unga Aang, den nya Avataren, att bemästra elementen och återinföra fred och balans i världen.

Undertexter:
Originaltitel The Last Airbender
IMDb Betyg 4.2 123,543 röster
TMDb Betyg 4.7 891 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln