The Karate Kid (2010)

The Karate Kid (2010)

Jun. 10, 2010 (USA, China) PG
Your rating: 0
7 4 votes

Video trailer

Bilder

Regissör

Harald Zwart
Regissör

Skådespelare

Jaden Smith isDre Parker
Dre Parker
Taraji P. Henson isSherry Parker
Sherry Parker
Yu Rong-Guang isMaster Li
Master Li
Tess Liu isHistory Teacher
History Teacher
Wenwen Han isMeiying
Meiying
Rongguang Yu isMaster Li
Master Li
Zhensu Wu isMeiying'
Meiying'

Handling:

Efter hans mor (Henson) accepterar ett jobb i Kina, är tonåring dre park (Smith) tvingas flytta till det nya landet. Han möter några vänner, men förlorar dem alla utom mei ying (Han), hans nya flickvän, efter att få attackerad av en översittare (Wang). Efter nästan dödas, han räddas av terapeuten mr. Han (Chan), som gör mycket mer än terapi. När dre måste kämpa sig översittare, Cheng, Han lär honom Kung fu, och nu dre måste ta dåliga saken i egna händer
När hans mor karriär resulterar i en flytt till Kina, 12-årige Dre Parker (Jaden Smith) finner att han är en främling i ett främmande land. Fast han vet lite karate, hans kämpar färdigheter är ingen match för Cheng, skolan översittare. Dre finner en vän i Mr Han (Jackie Chan), en underhåll man som jag är också en martial-arts mästare. Mr Han lär Dre handlar om kung fu i hopp om att Dre kommer att kunna nedåt Cheng och kanske vinna hjärtat av en vacker klasskamrat vid namn Mei Ying.
Streama The Karate Kid med textning på svenska Swefilmer Swesub
Dre Parker kunde varit den mest populära killen i Detroit men tvingas flytta med sin mamma till Kina. Dre blir snabbt förälskad i Mey Ying men de kulturella skillnaderna verkar göra deras vänskap omöjlig. Dessutom hamnar han i bråk med klassens tuffing. Utan vänner i ett främmande land, vänder sig Dre till Mr Han som i hemlighet är en kung fu-mästare. Mr Han lär Dre att kung fu inte alls handlar om sparkar och slag, utan om mognad och inre lugn.

Undertexter:
Originaltitel The Karate Kid
IMDb Betyg 6.2 125,991 röster
TMDb Betyg 6.1 1224 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln