The Bourne Legacy (2012)

The Bourne Legacy (2012)

There Was Never Just One Aug. 08, 2012 (USA) 120 Min. PG-13
Your rating: 0
9.5 2 votes

Video trailer

Bilder

Regissör

Tony Gilroy
Regissör

Skådespelare

Jeremy Renner isAaron Cross
Aaron Cross
Rachel Weisz isDr. Marta Shearing
Dr. Marta Shearing
Scott Glenn isEzra Kramer
Ezra Kramer
Joan Allen isPamela Landy
Pamela Landy
Donna Murphy isDita Mandy
Dita Mandy
Albert Finney isDr. Albert Hirsch
Dr. Albert Hirsch
Michael Chernus isArthur Ingram
Arthur Ingram

Handling:

Händelserna i denna film äger rum ungefär samtidigt som händelserna i The Bourne Ultimatum (2007). När en brittisk reporter skrev en exponering om Black Ops-operationerna Treadstone och Black Briar, och de som är ansvariga för dem är oroliga. Och när Jason Bourne, tidigare Treadstone operative fick filen på Treadstone och Black Briar och gav den till Pamela Landy som sedan skickade den till media. När männen bakom Treadstone och Black Briar lär sig av detta, är de oroliga över hur detta kommer att påverka andra ops. De bestämmer att det är bäst att stänga av alla ops och se till att alla involverade försvinner. De försöker ta ut Aaron Cross som är en del av en annan uppkallad Outcome, men han lyckas överleva. Han söker därefter Dr. Marta Shearing som arbetade på honom när han började. Det verkar som en del av programmet är att alla ämnen ska ta mediciner men han har slutat, vilket är anledningen till att han söker henne. Men någon försöker döda henne. Han sparar henne och hon berättar att han borde ha slutat ta medicinerna för länge sedan. De går till Manila så att hon kan hjälpa honom. Senare lär männen bakom Outcome att kors och skjuvning fortfarande lever. De försöker få dem.
När handlingarna av Jason Bourne sparkar en brand som hotar att bränna ner decennier av forskning över ett antal hemliga intelligensbyråer, bestämmer Eric Byer (Edward Norton), mannen som byggt programmen, att han måste offra en av dem: Resultat. Aaron Cross (Jeremy Renner), en av Outcome s sex agenter, och forskare Marta Shearing (Rachel Weisz) går på gång när Byer riktar dem till uppsägning. Men Cross visar sig vara ett långt dödligare mål än vad Byer inser.
Streama The Bourne Legacy med textning på svenska Swefilmer Swesub
New CIA operative, Aaron Cross experiences life-or-death stakes that have been triggered by the previous actions of Jason Bourne.

Undertexter:
Originaltitel The Bourne Legacy
IMDb Betyg 6.7 244,926 röster
TMDb Betyg 6 2422 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln