The Back-Up Plan (2010)

The Back-Up Plan (2010)

Apr. 23, 2010 (USA) PG-13
Your rating: 0
8 1 vote

Video trailer

Bilder

Handling:

Zoe är en kvinna som har svårt att låta någon i hennes liv. Hon har en vana att skjuta bort folk när de kommer nära. Hon vill ha en bebis, men eftersom hon har ingen människa i hennes liv, bestämmer hon sig för att insemineras. Strax efter att ha proceduren hon möter en kille som heter Stan, och hon känner en gnista. När hon berättar om sin graviditet, tror hon att han ska rädda, men han sticker med henne.
Trött på att vänta på Mr Right medan hennes biologiska klocka tickar, Zoe (Jennifer Lopez) beslutar det är dags att boka tid på spermabank. På samma dag som hennes förfarande, möter hon Stan (Alex O’Loughlin), en man med potential att bli hennes ideal partner. När Stan får reda på att Zoes unpred ictable beteende är resultatet av sin graviditet, förklarar han sitt engagemang. Som förfallodag närmar sig de båda älskande inser att de egentligen inte känner varandra utan ett barn i bilden.
Streama The Back-Up Plan med textning på svenska Swefilmer Swesub
Jennifer Lopez spelar Zoe – en singeltjej i New York som drömmer om att hitta den rätta, skaffa barn och leva lycklig i alla sina dagar. Efter en rad misslyckanden på området, bestämmer hon sig dock för att ta saken i egna händer. Men Zoes ”reservplan” visar sig ha vissa brister, då hon efter inseminationen plötsligt möter och faller pladask för Stan (Alex O’Loughlin) som verkar vara mannen hon hela tiden letat efter. Kan Zoe dölja sin graviditet tills Stan är redo för sanningen? Eller kommer sanningen att skrämma iväg honom? The Back-up Plan är en störtskön romantisk komedi om uppvaktning, kärlek, äktenskap och föräldraskap … men inte nödvändigtvis i den ordningen!

Undertexter:
Originaltitel The Back-Up Plan
IMDb Betyg 5.3 42,172 röster
TMDb Betyg 5.7 346 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln