The American (2010)

The American (2010)

Aug. 31, 2010 (USA, UK) R
Your rating: 0
7 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Anton Corbijn
Regissör

Skådespelare

George Clooney isJack / Edward
Jack / Edward
Paolo Bonacelli isFather Benedetto
Father Benedetto
Lars Hjelm isHunter #1
Hunter #1
Silvana Bosi isOld Cheese Vendor
Old Cheese Vendor

Handling:

Ensam bland mördare, är Jack en hantverksmästare. När ett jobb i Sverige slutar hårdare än väntat för denna amerikanska utomlands, lovar han till sin kontakt Pavel att hans nästa uppdrag blir hans sista. Jack rapporterar den italienska landsbygden, där han hål upp i en liten stad och smaksättare vara borta från döden för en stavningskontroll. Uppdraget, som anges av en belgisk kvinna, Mathilde är i antågande som ett vapen är konstruerad. Raska sig själv, Jack söker upp vänskap lokala prästen Fader Benedetto och bedriver romans med lokal kvinna Clara. Men genom att kliva ut ur skuggorna kan Jack vara frestande öde.
När ett uppdrag i Sverige slutar illa, master mördare Jack (George Clooney) retirerar till den italienska landsbygden med avsikt att förbli anonym. I en osedvanlig drag blir han vän med en lokal präst och eftersträvar en förbränd romans med en vacker kvinna (Violante Placido). Bu genom att kliva ut ur skuggorna kan Jack att göra ett ödesdigert misstag.
Streama The American med textning på svenska Swefilmer Swesub
Amerikanen Jack är en slipad lönnmördare. När ett jobb i Sverige går snett meddelar han sin kontaktperson Larry att nästa uppdrag blir hans sista. Det tar honom till en liten pittoresk stad på den italienska landsbygden, där han håller låg profil och för en gångs skull kan njuta av lugnet. Hans uppdragsgivare, en belgisk kvinna vid namn Mathilde, dyker dock snart upp i stan med en beställning, att tillverka ett vapen. Helt oväntat träffar Jack en präst, Fader Benedetto, som han öppnar sig för och han inleder en romans med den italienska kvinnan Clara. Men med garden nere utmanar Jack ödet…

Undertexter:
Originaltitel The American
IMDb Betyg 6.3 81,474 röster
TMDb Betyg 5.8 401 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln