Takers (2010)

Takers (2010)

Aug. 26, 2010 (USA) PG-13
Your rating: 0
7.5 2 votes

Video trailer

Bilder

Regissör

Skådespelare

Chris Brown isJesse Attica
Jesse Attica
Matt Dillon isJack Welles
Jack Welles
Michael Ealy isJake Attica
Jake Attica
Idris Elba isGordon Jennings
Gordon Jennings
T.I. isGhost
Ghost
Zoe Saldana isRachel Jansen
Rachel Jansen
Paul Walker isJohn Rahway
John Rahway

Handling:

En erfaren team av bankrånare, inklusive Gordon Jennings (Idris Elba), John Rahway (Paul Walker), A.J. (Hayden Christensen), och bröderna Jake (Michael Ealy) och Jesse (Chris Brown) Attica framgångsrikt slutföra sin senaste stöt och leva ett liv i lyx när man planerar sitt nästa jobb. När Ghost (Tip T.I. Harris), en tidigare medlem i sitt lag, släpps från fängelset han övertygar gruppen att slå en bepansrad bil med $ 20 miljoner. Som ”tagare” noggrant rita sin strategi och komma närmare krävande grand heist, en hänsynslös polis (Matt Dillon) inches närmare gripa brottslingarna.
Gordon Jennings (Idris Elba) och hans vänner njuta av en lyxig livsstil som finansieras av bankrån, och de undviker infångning genom att hålla sig till en strikt uppsättning regler. När de firar den senaste jobb, kommer en före detta förknippar med en vågad plan för att råna en pansarbil. Lockelsen av så mycket pengar är alltför fresta ing att motstå, men omedvetet till Gordons män, detta heist sätter dem på kollisionskurs med ryska gangstrar och en detektiv (Matt Dillon) som kommer att göra vad som helst för att fånga dem.
Streama Takers med textning på svenska Swefilmer Swesub
En ökänd grupp professionella brottslingar har kommit undan med en serie briljant planerade bankrån. Nu ger de sig på en sista stöt – deras livs chans, med 25 miljoner dollar i potten. Det enda hindret är en polis som är fast besluten att göra vad som krävs för att lösa fallet och stoppa dem.

Undertexter:
Originaltitel Takers
IMDb Betyg 6.2 48,230 röster
TMDb Betyg 6 316 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln