Super 8 (2011)

Super 8 (2011)

Jun. 08, 2011 (USA) 112 Min. PG-13
Your rating: 0
6 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

J.J. Abrams
Regissör

Skådespelare

Elle Fanning isAlice Dainard
Alice Dainard
Riley Griffiths isCharles Kaznyk
Charles Kaznyk
Kyle Chandler isJackson Lamb
Jackson Lamb
Ryan Lee isCary McCarthy
Cary McCarthy
Ron Eldard isLouis Dainard
Louis Dainard
Gabriel Basso isMartin Read
Martin Read
AJ Michalka isJen Kaznyk
Jen Kaznyk

Handling:

Spoiler: Under sommaren 1979, en grupp vänner i en liten Ohio stad vittne en katastrofal tågolycka samtidigt som en super 8-film och snart misstänker att det inte var en olycka. Strax efter, ovanliga försvinnanden och oförklarliga händelser börja ta plats i staden, och den lokala vice försöker avslöja sanningen – något mer skrämmande än någon av dem kunnat ana.
1979 Ohio är flera ungdomar (Elle Fanning, Joel Courtney, Gabriel Basso) göra en zombiefilm med en Super-8 kamera. Mitt i inspelningen, vänner bevittna en skrämmande tågurspårning och har tur att fly med sina liv. De upptäcker snart att katastrofen var ingen tillfällighet, som en serie oförklarliga händelser och försvinnanden snart följer. Vice Jackson Lamb (Kyle Chandler), far till ett av barnen, söker efter den skrämmande sanningen bakom kraschen.
Streama Super 8 med textning på svenska Swefilmer Swesub
Sommaren 1979 bevittnar några vänner i en liten stad i Ohio en katastrofal tågolycka medan de håller på att spela in en Super 8-film. Snart börjar de misstänka att kraschen inte var någon olycka och det dröjer inte länge innan människor i staden börjar försvinna spårlöst och andra märkliga, oförklarliga saker händer. När den lokale polischefen försöker få reda på sanningen visar det sig vara något mer fasansfullt än någon av dem kunnat föreställa sig.

Undertexter:
Originaltitel Super 8
IMDb Betyg 7.1 296,904 röster
TMDb Betyg 6.6 1931 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln