Shutter Island (2010)

Shutter Island (2010)

Feb. 18, 2010 (USA) 138 Min. R
Your rating: 0
9 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Skådespelare

Leonardo DiCaprio isTeddy Daniels
Teddy Daniels
Mark Ruffalo isChuck Aule
Chuck Aule
Ben Kingsley isDr. John Cawley
Dr. John Cawley
Emily Mortimer isRachel Solando
Rachel Solando
Michelle Williams isDolores Chanal
Dolores Chanal
Max von Sydow isDr. Jeremiah Naehring
Dr. Jeremiah Naehring
Jackie Earle Haley isGeorge Noyce
George Noyce
John Carroll Lynch isDeputy Warden McPherson
Deputy Warden McPherson

Handling:

Det är 1954, och up-and-coming amerikanska marskalk Teddy Daniels tilldelas för att undersöka försvinnandet av en patient från Bostons Shutter Island Ashecliffe Hospital. Han har puffa för ett uppdrag på ön av personliga skäl, men innan länge han undrar om han inte har kommit dit som en del av en vriden tomt av sjukhusläkare vars radikal behandlingar varierar från oetiskt att olagligt att rent olycksbådande. Teddy är sluga undersöker kunskaper ger snart en lovande ledning, men sjukhuset vägrar honom tillgång till register Han misstänker skulle bryta fallet vidöppen. Som en orkan bryter kommunikation med fastlandet, mer farliga brottslingar ”escape” i förvirring och förbryllande, osannolika ledtrådar föröka börjar Teddy att tvivla på allt – hans minne, hans partner, även hans egen mentala hälsa.
Den osannolika flykt av en lysande murderess ger amerikanska Marshal Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) och hans nya partner (Mark Ruffalo) till Ashecliffe sjukhus, en fästning liknande sinnessjukhus ligger på en avlägsen, vindpinad ö. Kvinnan verkar ha försvunnit från ett låst rum, och det finns h Ints av fruktansvärda dåd som begåtts inom sjukhusets väggar. Eftersom undersökningen fördjupas, inser Teddy han måste konfrontera sina egna mörka rädsla om han hoppas att göra det utanför ön vid liv.
Streama Shutter Island med textning på svenska Swefilmer Swesub
Kriminalkommissarie Teddy Daniels får i uppdrag att undersöka en patients försvinnande från det hårdbevakade mentalsjukhuset Ashecliffe på ön Shutter Island. Vid sin sida har han partnern Chuck Aule och det dröjer inte länge förrän det står klart för dem att sjukhuschefen Cawley verkar ha en hel del att dölja. Vem är t.ex den mystiske patient 67 som förekommer i den kod den försvunna kvinnan lämnat bakom sig? Vad är det för fruktansvärda aktiviteter som försigår i fyrtornet? Ju mer information de samlar, desto mer uppenbart blir det att ingen vill att de ska lämna ön – någonsin.

Undertexter:
Originaltitel Shutter Island
IMDb Betyg 8.1 842,924 röster
TMDb Betyg 7.7 4453 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln