Prince of Persia (2010)

Prince of Persia (2010)

May. 19, 2010 (USA) PG-13
Your rating: 0
6.7 3 votes

Video trailer

Bilder

Regissör

Mike Newell
Regissör

Skådespelare

Handling:

Beläget i den mystiska landar i Persien, en skurk prins och en mystisk prinsessa race mot mörka krafter trygga en gammal dolk kan frigöra Sands of Time – en gåva från gudarna som kan vända tid och låta dess ägare att styra världen .
I den heliga staden Alamut ligger Sands of Time, som ger dödliga kraften att vända tillbaka tiden. Efter att ha lett en attack mot staden, Dastan (Jake Gyllenhaal), den adopterade sonen av Persien kung förvärvar en dolk som ger den som håller den tillgång till Sands. Dastan går på flykt med en n Alamut prinsessa som heter Tamina (Gemma Arterton) efter att ha anklagats för att ha dödat sin far. Paret måste skydda den gamla skatten från mörka krafter och avslöja kungens mördare.
Streama Prince of Persia med textning på svenska Swefilmer Swesub
Dastan, Prins av Persien, har efter en belägring avtvingat en indisk maharadja hans dotter samt olika magiska föremål. Men den vesir som förrått maharadjan lurar Dastan att öppna ett timglas med en magisk dolk och släppa ut Tidens sand. När sanden lämnat sin hållare förvandlas stadens invånare till rasande demoner och Dastan måste ta hjälp av den indiska prinsessan för att rädda sitt folk och förhindra att en sandstorm förgör hela världen. Med hjälp av Tidens dolk kan Dastan styra tiden och kanske ordna så att hans ödesdigra misstag blir ogjorda…

Undertexter:
Originaltitel Prince of Persia: The Sands of Time
IMDb Betyg 6.6 230,360 röster
TMDb Betyg 6.1 1826 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln