Percy Jackson och kampen om åskviggen (2010)

Percy Jackson och kampen om åskviggen (2010)

Feb. 01, 2010 (UK, Canada, USA) 118 Min. PG
Your rating: 0
9 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Skådespelare

Logan Lerman isPercy Jackson
Percy Jackson
Brandon T. Jackson isGrover Underwood
Grover Underwood
Alexandra Daddario isAnnabeth Chase
Annabeth Chase
Jake Abel isLuke Castellan
Luke Castellan
Pierce Brosnan isMr. Brunner / Chiron
Mr. Brunner / Chiron
Rosario Dawson isPersephone
Persephone
Catherine Keener isSally Jackson
Sally Jackson

Handling:

När hans blixt blir stulen, anklagar Zeus Poseidons son Percy Jackson och ger Poseidons son fjorton dagar för att lämna tillbaka den, annars kommer han att inleda ett krig bland gudarna. Samtidigt tonåring, Percy, som är dyslektiker och har ADHD besöker The Museum of Metropolitan of Art och blir attackerad av en Fury förklädd i sin lärare. Hans fysiskt handikappad bästa vän Grover avslöjar att Percy är en halvgud och att han är hans beskyddare och hans lärare Mr Brunner ger honom en penna berättar för honom att det är ett kraftfullt vapen. De går till Percys hus och tillsammans med sin mamma Sally de kör till Camp Halvblods. Sally är dock attackerad av en Minotaur och försvinner innan Percy kan hjälpa henne. I lägret, Percy befriends den vackra Anna; när de attackeras av Hades som vill ha belysning bulten för sig själv, Percy upptäcker att hans mamma är i underjorden med Hades. Percy beslutar att resa på en farlig strävan att hämta blixt och rädda sin mor. Grover och Anna gå med honom och Lukas ger en kraftfull sköld sin egen för att skydda Percy. Kommer de att lyckas?
Alltid problem benägen, liv tonåring Percy Jackson (Logan Lerman) blir mycket mer komplicerat när han får veta att han är son till den grekiska guden Poseidon. Vid en jord utbildning för barn gudar, lär Percy att utnyttja sina gudomliga krafter och förbereda sig för ditt livs äventyr: han måste förhindra en fejd mellan olympierna från utbrott i ett förödande krig på jorden, och rädda sin mor ur klorna Hades, gud underjorden.
Streama Percy Jackson och kampen om åskviggen med textning på svenska Swefilmer Swesub
Percy Jackson håller på att bli utslängd från skolan – men det är det minsta av hans bekymmer. Gudarna på Olympia och andra monster verka ha tagit klivet ut från Percys bok om grekisk mytologi och in i hans liv – och de är inte på gott humör. Zeus åskvigg har blivit stulen och Percy är huvudmisstänkt. Nu måste Percy och hans vänner hitta det stulna föremålet och avslöja ett mysterium mäktigare än gudarna själva.

Undertexter:
Originaltitel Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
IMDb Betyg 5.9 147,133 röster
TMDb Betyg 6 1438 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln