National Bird (2016)

National Bird (2016)

May. 18, 2017 (USA) 92 Min. UNRATED
Your rating: 0
6 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Skådespelare

Jesselyn Radack isJesselyn Radack
Jesselyn Radack

Handling:

National Bird följer den dramatiska resan av tre whistleblowers som är fast beslutna att bryta tystnaden kring en av de mest kontroversiella aktuella frågorna i vår tid: det hemliga amerikanska dront kriget. I mitten av filmen finns tre amerikanska militärveteraner. Plågad av skuld över deltagande i dödandet av ansiktslösa människor i utlandet beslutar de att tala offentligt, trots de möjliga konsekvenserna. Deras historier tar dramatiska varv, som leder en av huvudpersonerna till Afghanistan där hon lär sig om en fasansfull händelse. Men hennes resa ger också hopp om frid och frälsning. National Bird ger sällsynt inblick i USAs drone-program genom veteranernas och överlevandas ögon och förbinder sina historier som aldrig tidigare sett i en dokumentär. Dess bilder hemsöker publiken och ger ett avlägset problem nära hemmet.
Denna dokumentär följer den dramatiska resan av tre whistleblowers som är fast beslutna att bryta tystnaden kring en av de mest kontroversiella aktuella frågorna i vår tid: det hemliga amerikanska dront kriget. I mitten av filmen finns tre amerikanska militärveteraner. Plågad av skuld för att delta i dödandet av ansiktslösa personer i utlandet beslutar de att tala offentligt, trots de möjliga konsekvenserna.
Streama National Bird med textning på svenska Swefilmer Swesub
Sonia Kennebeck takes on the controversial tactic of drone warfare, and demands accountability through the personal accounts—recollections, traumas, and responses—of three American military veterans whose lives have been shaken by the roles they played in this controversial method of attack.

Undertexter:
Originaltitel National Bird
IMDb Betyg 7.2 151 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Liknande Filmer

Taggmoln