Mr. Nobody (2009)

Mr. Nobody (2009)

Nothing is real, everything is possible. Sep. 11, 2009 (Belgium, Germany, Canada, France, USA, UK) 156 Min. R
Your rating: 0
9 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Skådespelare

Handling:

År 2092 berättar ett hundra artonårigt Nemo sin livshistoria till en reporter. Han är mindre än klar, ofta tänkande att han bara är trettiofem år gammal. Men hans historia blir mer förvirrande efter att han fokuserar på faktumet av hans nuvarande verkliga ålder. Han berättar om sitt liv på tre primära punkter i sitt liv: vid åldern nio (när hans föräldrar skilde sig), ålder sexton och ålder trettiotvå. Den förvirrande aspekten av berättelsen är att han berättar om alternativa livsstråk, som ofta ändrar kursen med ett besluts beslut i alla dessa åldrar. En livsstil har honom till slut gift med Elise, en deprimerad kvinna som aldrig fick över den obesvarade kärleken hon hade för en kille som heter Stefano när hon var tonåring och som bad Nemo att svära att när hon dog skulle han ströma sin aska på Mars. En andra livsstil har honom gift med Jean. Deras liv är en av lyx, men också en fullständig tråkighet. Och en tredje livsstil har honom i en torr romantik med sin step-sister Anna, de två som, som vuxna, skulle söka efter varandra efter att ha blivit sönderdelade som tonåringar. Dessa livsbanor skär också, med de tre kvinnorna ibland in i det alternativa livet i någon annan aspekt. Är någon av dessa liv verkliga eller är de alla en fantasi av hans fantasi?
År 2092 återspeglar den sista dödliga människan (Jared Leto) på jorden på sitt långa förflutna och tänker på de liv som han kunde ha lett.
Streama Mr. Nobody med textning på svenska Swefilmer Swesub
Nemo Nobody leads an ordinary existence with his wife and 3 children; one day, he wakes up as a mortal centenarian in the year 2092.

Undertexter:
Originaltitel Mr. Nobody
IMDb Betyg 7.9 165,941 röster
TMDb Betyg 7.8 1220 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln