Mindhorn (2016)

Mindhorn (2016)

It's truth time! May. 05, 2017 (UK) 89 Min. N/A
Your rating: 0
8 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Kriss Landin
Regissör

Skådespelare

Julian Barratt isRichard Thorncroft
Richard Thorncroft
Simon Farnaby isClive Parnevik
Clive Parnevik
Essie Davis isPatricia Deville
Patricia Deville
Steve Coogan isPeter Easterman
Peter Easterman
Richard McCabe isGeoffrey Moncrieff
Geoffrey Moncrieff
Russell Tovey isPaul Melly
Paul Melly
David Schofield isChief Inspector Derek Newsome
Chief Inspector Derek Newsome

Handling:

Richard Thorncroft är en brittisk TV-skådespelare som brukade vara känd i slutet av 1980-talet för att spela den titulära och karismatiska huvudrollen i Isle of Man detective show Mindhorn, ett tecken med ett robotiskt öga som bokstavligen kan ”se sanningen” . Tyvärr, efter att ha blivit lite för pompös och arrogant, hamnar Richard slutligen både Isle of Man och hans medverkande medlemmar på Wogan-chatshowen, inklusive hans påskärm och kärleksintresse Patricia DeVille (Effie Davies) hans Stuntman, (Simon Farnaby) och bit-part costar Peter Easterman. (Steve Coogan) Han bestämmer sig för att försöka göra den stor i Hollywood, men 25 år senare och han är balding i en lägenhet i norra London och har nyligen ersatts för en ortopedisk socksannons av John Nettles, mycket till hans chagrin. Han är ännu mer avundsjuk att Easterman nu fronterar en långvarig spin-off-show som långt har förmörkat Mindhorns framgång. Richard har ett oväntat tillfälle att reignera sin karriär, men när en avusionär kriminell kallar sig ”The Turtle” (Russell Tovey) börjar terrorisera Isle of Man och, med en extremt ohälsosam besatthet med showen, kräver att bara prata med Mindhorn. Richard dons sin turtleneck och robotöga, försvårar polisen med sin metod att fungera, försöker återuppta sin gamla romantik med Patricia och försöker också skriva under en Mindhorn DVD-deal med Easterman. Med sin 80-talets politiska oriktighet, Mindoos musikaliska singel, oanvändbar cyborg-ögongatch och ostliknande en-liners, är Mindhorn här för att få en rättvisa apokalyps. Det är sanningen tid.
En skådespelare, känd för att spela brittisk detektiv Mindhorn, arbetar tillsammans med polisen för att fånga en seriemördare som bara talar med Mindhorn, som han tror är verklig.
Streama Mindhorn med textning på svenska Swefilmer Swesub
A washed up actor who played Mindhorn, a secret agent with a bionic eye, returns to the Isle of Man, the area where his most famous role was set, to help catch a killer.

Undertexter:
Originaltitel Mindhorn
IMDb Betyg 6.7 1,074 röster
TMDb Betyg 7 8 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln