Man Down (2015)

Man Down (2015)

Dec. 02, 2016 (USA) 90 Min. R
Your rating: 0
8 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Dito Montiel
Regissör

Skådespelare

Shia LaBeouf isGabriel Drummer
Gabriel Drummer
Kate Mara isNatalie Drummer
Natalie Drummer
Jai Courtney isDevin Roberts
Devin Roberts
Gary Oldman isCaptain Peyton
Captain Peyton

Handling:

När en amerikansk Marine återvänder hem från Afghanistan, finner han att platsen han en gång kallade hem är inte bättre än slagfält han kämpade på utlandet. Tillsammans med sin bästa vän, söker han desperat efter den eftersöktes hans frånskilda son och hustru. I sitt sökande, de två avlyssna en man som bär viktig information om hans familj.
När den amerikanska marin Gabriel Drummer (Shia LaBeouf) återvänder från Afghanistan, finner han den plats han en gång kallade hem är inte bättre än slagfält han kämpade på utlandet. Tillsammans med sin bästa vän, en hård Marine vars naturliga instinkt är att skjuta först och ställa frågor senare rches Gabriel hav desperat efter sin frånskilda son och hans hustru, vilket leder till en misstänkt som har viktig information om var de befinner sig.
Streama Man Down med textning på svenska Swefilmer Swesub
US Marin Gabriel Drummer (Shia LaBeouf) har fullgjort sin värnplikt och återgår till USA, men det han en gång kallade hem är inte bättre än den krigszonen han lämnade bakom sig. Tillsammans med sin bästa vän, Devin (Jai Courtney), letar han desperat efter sin familj, och det kommer att visa sig vara en lång och farlig resa.

Undertexter:
Originaltitel Man Down
IMDb Betyg 5.9 2,605 röster
TMDb Betyg 6.2 33 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln