Magic Mike (2012)

Magic Mike (2012)

Work all day. Work it all night. Jun. 28, 2012 (USA) 110 Min. R
Your rating: 0
9 1 vote

Video trailer

Bilder

Handling:

Mike Lane är en trettioårig bosatt i Tampa, Florida. Om dagen fungerar han som en roofer medan han på natten, som Magic Mike, är han stjärnans attraktion av Kings of Tampa, en grupp manliga strippare. Hemligt vill han ut för att vidareutveckla en planerad möbeltillverkning, men hans kreditbetyg utesluter ett banklån för detta trots hans betydande besparingar. En natt följer Adam, en ungdomsårig arbetskamrat av Mike, honom till klubben och när en av handlingarna inte kan fortsätta, är han övertygad om att ta bort – bli en stor hit. Men framgång går till hans huvud och hans dumma handlingar hotar inte bara att äventyra sin syster Brooke förhållande till Mike utan Mikes ambitioner också.
Efter en dag träffar Mike (Channing Tatum) mått som han kan – handyman jobb, detaljering av bilar eller design av möbler. Men nattetid är när Mike verkligen får visa sina många talanger: Han är den heta headlineren i en helt manlig revue. Mike ser potential i en 19-årig han dubs Kid (Alex Pettyfer), tar tonåren under sin vinge och instruerar honom i tricks av handeln. Emellertid lär Mike att det finns en nackdel för stripperlivet när det hotar sin romantik med barnets syster.
Streama Magic Mike med textning på svenska Swefilmer Swesub
Mike, an experienced stripper, takes a younger performer called The Kid under his wing and schools him in the arts of partying, picking up women, and making easy money.

Undertexter:
Originaltitel Magic Mike
IMDb Betyg 6.1 113,503 röster
TMDb Betyg 6 869 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln