Live Free or Die Hard (2007)

Live Free or Die Hard (2007)

The old school cop is back! Jun. 20, 2007 (USA, UK) 128 Min. PG-13
Your rating: 0
7 2 votes

Video trailer

Bilder

Regissör

Len Wiseman
Regissör

Skådespelare

Bruce Willis isJohn McClane
John McClane
Justin Long isMatthew '
Matthew '
Timothy Olyphant isThomas Gabriel
Thomas Gabriel
Maggie Q isMai Linh
Mai Linh
Kevin Smith isThe Warlock
The Warlock
Yancey Arias isAgent Johnson
Agent Johnson

Handling:

När någon hackar in i datorerna på FBI: s Cyber ​​Crime Division Direktören bestämmer sig för att runda upp alla hackare som kunde ha gjort det här. När han har berättat att eftersom det är den 4 juli är de flesta av sina agenter inte i närheten så att de kanske har problem med att få folk att få hackarna. Så han instruerar dem att få lokala PDS att ta hand om det. Och en av de poliser som de frågar är John McClane som har till uppgift att föra en hacker som heter Farrell till FBI. Men så snart han kommer dit börjar någon att skjuta på dem. McClane lyckas få dem ut men de är fortfarande förföljda. Och det är just när McClane anländer till Washington att hela systemet bryts ner och kaos följer.
När nationen förbereder sig för att fira självständighetsdagen utför veteransekreteraren John McClane (Bruce Willis) en annan rutinmässig uppgift: att föra in en datorhackare (Justin Long) för att ifrågasätta. Under tiden lanserar en tekniskt kunnig skurk som heter Thomas Gabriel (Timothy Olyphant) en attack på USAs omkuterinfrastruktur. När kaos går ner omkring honom måste McClane använda gammaldags metoder för att bekämpa det högteknologiska hotet.
Streama Live Free or Die Hard med textning på svenska Swefilmer Swesub
John McClane is back and badder than ever, and this time he’s working for Homeland Security. He calls on the services of a young hacker in his bid to stop a ring of Internet terrorists intent on taking control of America’s computer infrastructure.

Undertexter:
Originaltitel Live Free or Die Hard
IMDb Betyg 7.2 345,903 röster
TMDb Betyg 6.4 1814 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln