Limitless (2011)

Limitless (2011)

Mar. 08, 2011 (USA) 105 Min. PG-13
Your rating: 0
7 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Neil Burger
Regissör

Skådespelare

Bradley Cooper isEddie Morra
Eddie Morra
Robert De Niro isCarl Van Loon
Carl Van Loon
Anna Friel isMelissa
Melissa
Darren Goldstein isKevin Doyle
Kevin Doyle
Tomas Arana isMan in Tan Coat
Man in Tan Coat
Ned Eisenberg isMorris Brandt
Morris Brandt

Handling:

Med hjälp av en mystisk piller som gör det möjligt för användaren att få tillgång till 100 procent av hans hjärna förmågor blir en kämpande författare en finansiell trollkarl, men också sätter honom i en ny värld med massor av faror.
Facing arbetslöshet och hans flickvän avvisande, är författare Eddie Morra (Bradley Cooper) säker på att han inte har någon framtid. Att alla förändringar när en gammal vän ger honom en drog som ger ökad mental skärpa. Stoked på oprövade kemiska, Eddie stiger till toppen av den finansiella världen och attrahera s uppmärksamheten hos en pamp (Robert De Niro) som har för avsikt att använda honom för att göra en förmögenhet. Men fruktansvärt biverkningar och en krympande utbudet hotar att kollapsa Eddies korthus.
Streama Limitless med textning på svenska Swefilmer Swesub
Tänk dig ett piller som kan förverkliga den perfekta versionen av dig själv – skulle du ta det? Edward ”Eddie” Morra är en oseriös författare med en seriös skrivblockering. Men när han upptäcker pillret NZT, som boostar hjärnaktiviteten med flera hundra procent, förändras allt. Inom kort lever Eddie ett intensivt överklassliv med framgång, pengar och kvinnor i en grad som vida överstiger fantasins gränser. Men framgången har en baksida och snart befinner sig Eddie i större fara än vad hans övermänskliga tankekraft förmår rädda honom ur.

Undertexter:
Originaltitel Limitless
IMDb Betyg 7.4 438,794 röster
TMDb Betyg 7 2962 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln