Inside Job (2010)

Inside Job (2010)

Oct. 08, 2010 (USA) PG-13
Your rating: 0
7 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Skådespelare

Handling:

’Inside Job’ ger en omfattande analys av den globala finanskrisen 2008, som till en kostnad över $ 20 biljoner, orsakade miljontals människor att förlora sina jobb och hem i den värsta lågkonjunkturen sedan den stora depressionen, och nästan resulterade i en global finansiell kollaps. Genom omfattande forskning och omfattande intervjuer med nyckel finansiella insiders, politiker, journalister och akademiker, spårar filmen uppkomsten av en skurk industri som har skadade politik, reglering och den akademiska världen. Det gjordes på plats i USA, Island, England, Frankrike, Singapore och Kina.
Den globala finansiella härdsmältan som ägde rum under hösten 2008 orsakade miljontals arbetstillfällen och inrikes förluster och störtade USA i en djup lågkonjunktur. Matt Damon berättar en dokumentär som ger en detaljerad granskning av de faktorer som ledde till kollaps och identifierar nycklar FINANS och politiska aktörer. Director Charles Ferguson genomför ett brett utbud av intervjuer och spårar historien från USA till Kina till Island för att flera andra globala finans hotspots.
Streama Inside Job med textning på svenska Swefilmer Swesub
Den första filmen som avslöjar den chockerande sanningen bakom 2008 års finansiella kris. Den globala finansiella härdsmälta, som kostade över 20 biljoner dollar och resulterade i att miljoner människor förlorade sina hem och sina jobb. Genom omfattande research och intervjuer med personer högt uppsatta i den finansiella världen, politiker och journalister, visar filmen en bild av en falsk och girig industri och avslöjar de nedbrytande förhållanden som korrumperade politiken, regleringarna och akademin.

Undertexter:
Originaltitel Inside Job
IMDb Betyg 8.3 58,195 röster
TMDb Betyg 7.7 229 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln