Hitman (2007)

Hitman (2007)

Assassin 47 Nov. 21, 2007 (France, USA) 89 Min. R
Your rating: 0
5.5 2 votes

Video trailer

Bilder

Regissör

Xavier Gens
Regissör

Skådespelare

Dougray Scott isMike Whittier
Mike Whittier
Olga Kurylenko isNika Boronina
Nika Boronina
Robert Knepper isYuri Marklov
Yuri Marklov
Ulrich Thomsen isMikhail Belicoff
Mikhail Belicoff
Henry Ian Cusick isUdre Belicoff
Udre Belicoff
Christian Erickson isGeneral Kormarov
General Kormarov
Eriq Ebouaney isBwana Qvie
Bwana Qvie
Joe Sheridan isCaptain Gudnayev
Captain Gudnayev

Handling:

En pistol för hyra ”Hitman” är en genetiskt manipulerad elitmorder som bara är känd som agent 47 anställd av en grupp som endast är känd som ”organisationen” är förknippad med en politisk konspiration som finner honom förföljd av både interpol och ryska Militär när han drar över Östeuropa. Men även 47 kunde inte förutse en ”slumpmässig ekvation” i hans livsförmåga: den oväntade rörelsen av hans samvete och de okända känslorna väckte i honom av en mystisk rysk kvinna.
En professionell mördare som bara är känd som Agent 47 (Timothy Olyphant) blir upptagen i en farlig politisk övertagande. Han flyger över Östeuropa, i hopp om att ta reda på vem som ställde upp honom och varför. Men hans växande fästning till en vacker men traumatiserad ung kvinna utgör ett stort hot mot hans överlevnad som för de interpol och ryska agenterna som jagar honom.
Streama Hitman med textning på svenska Swefilmer Swesub
The best-selling videogame, Hitman, roars to life with both barrels blazing in this hardcore action-thriller starring Timothy Olyphant. A genetically engineered assassin with deadly aim, known only as ”Agent 47” eliminates strategic targets for a top-secret organization. But when he’s double-crossed, the hunter becomes the prey as 47 finds himself in a life-or-death game of international intrigue.

Undertexter:
Originaltitel Hitman
IMDb Betyg 6.3 145,032 röster
TMDb Betyg 5.9 819 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln