Greenberg (2010)

Greenberg (2010)

Mar. 26, 2010 (USA) 107 Min. R
Your rating: 0
7 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Noah Baumbach
Regissör

Skådespelare

Ben Stiller isRoger Greenberg
Roger Greenberg
Greta Gerwig isFlorence Marr
Florence Marr
Rhys Ifans isIvan Schrank
Ivan Schrank
Chris Messina isPhillip Greenberg
Phillip Greenberg
Mark Duplass isEric Beller
Eric Beller

Handling:

Vi gillar Florence: hon är hänsynsfull, sött, nätt och fantastiskt med barn och hundar. Hon är tjugofem, personlig assistent till en L.A. familj som är iväg på semester. Hennes chefens bror kommer in från New York City, frisk från en vistelse på en asyl, att ta hand om huset. Han är Roger, en fyrtio år gammal snickare, gått från L.A. i femton år. Han anländer, inte köra, och behöver Florence hjälp, särskilt med familjens hund. Han är också kontakt med tidigare bandkamrater – två män och en kvinna som han har en historia. Han över analyser har en kort stubin och inte skratta åt sig själv lätt. När han navigerar dåtid och nutid, är han sin egen sabotör. Och vad i Florens? är Roger en större ansvar för henne eller något annat?
Roger Greenberg (Ben Stiller), en misslyckad musiker gör nu försörja sig som snickare i New York, återvänder till Los Angeles till hus-sitta för sin bror (Chris Messina). Han är strandsatta där – eftersom han inte köra – tills hans brors assistent, Florence (Greta Gerwig), kommer till hans undsättning. Hon är lika mycket en förlorad själ som han är, och då paret börjar spendera mer tid tillsammans bildar de en betydande anslutning – ge Roger en välbehövlig anledning att vara glad.
Streama Greenberg med textning på svenska Swefilmer Swesub
Drama från 2010 av Noah Baumbach med Greta Gerwig och Koby Rouviere. Roger Greenberg är en dysfunktionell 40-åring som har kommit till ett vägskäl i livet. Roger vill gärna ?göra ingenting? under en period i livet, och går med på att ta hand om sin yngre brors hus i LA. Medan han är i stan försöker han få kontakt med några gamla vänner. Men saker och ting har förändrats, och de som tidigare var Rogers vänner anser intelängre att det är självklart att de fortfarande är det.

Undertexter:
Originaltitel Greenberg
IMDb Betyg 6.1 30,584 röster
TMDb Betyg 5.9 125 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln