Ghost Rider: Spirit Of Vengeance (2011)

Ghost Rider: Spirit Of Vengeance (2011)

Dec. 10, 2011 (USA, United Arab Emirates) 95 Min. PG-13
Your rating: 0
6 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Skådespelare

Nicolas Cage isJohnny Blaze / Ghost Rider
Johnny Blaze / Ghost Rider
Ciarán Hinds isRoarke / The Devil
Roarke / The Devil
Johnny Whitworth isRay Carrigan / Blackout
Ray Carrigan / Blackout
Jacek Koman isTerrokov
Terrokov

Handling:

Johnny Blaze, en man som gjort en överenskommelse med Djävulen som kallade sig Mefistofeles vid tidpunkten (nu Roarke), är på flykt försöker se till att ingen skadas av hans alter ego, The Ghost Rider. Han kontaktade av en munk vid namn Moreau som berättar för honom att han kan hjälpa vara honom fri från Rider, men först måste han Johnny hjälp för att skydda en pojke, som Roarke har planer för att hjälpa honom att ta mänsklig form.
Nu gömmer sig i östra Europa, Johnny Blaze (Nicolas Cage) är fortfarande kämpar med förbannelse Ghost Rider – djävulens prisjägare. Johnny möter en präst vid namn au (Idris Elba), som frågar Johnny att hitta en pojke som heter Danny (Fergus Riordan) och föra honom tillbaka. Men det finns en hake – Sat en (Ciarán Hinds) söker pojken också, och har en personlig insats i frågan. Men om Johnny hittar Danny först och spara pojkens själ, det finns en chans Johnny kan rädda sin egen själ också.
Streama Ghost Rider: Spirit Of Vengeance med textning på svenska Swefilmer Swesub
Johnny Blaze lever som en flykting undan djävulen och försöker hålla sin inre demon gömd från världen. Men när en sekt försöker anlita Blaze till att rädda en pojke från att bli djävulens transportör till jorden, måste Blaze återkalla på sin mörka sida för att slå tillbaka djävulen och hans demoner tillbaka till helvetet.

Undertexter:
Originaltitel Ghost Rider: Spirit of Vengeance
IMDb Betyg 4.3 91,105 röster
TMDb Betyg 4.7 852 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln