Due Date (2010)

Due Date (2010)

Nov. 04, 2010 (USA) R
Your rating: 0
6 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Todd Phillips
Regissör

Skådespelare

Zach Galifianakis isEthan Tremblay
Ethan Tremblay
Robert Downey Jr. isPeter Highman
Peter Highman
Michelle Monaghan isSarah Highman
Sarah Highman
RZA isAirport Screener
Airport Screener
Matt Walsh isTSA Agent
TSA Agent
Brody Stevens isLimo Driver
Limo Driver

Handling:

I Atlanta i affärer, rak spetsad och alltför analytisk arkitekten Peter Highman flyger hem till Los Angeles och hans hustru Sarah för den förestående födelsen av deras första barn. Men reser med flyg inte längre blir ett alternativ när han och en medpassagerare, blivande skådespelaren Ethan Tremblay, sparkas av planet, som orsakades av Ethan sociala olämpliga, på grund av att i allmänhet omedveten, förvärras av Peters humör vid en situation mot hans känslor. Peter, som hamnar utan pengar eller hans resväska, tvingas acceptera Ethan erbjudande om en gemensam bilresa till Los Angeles, Ethan som letar efter sin stora agerar paus. För Peter är detta partnerskap en gjord i helvetet, men han känner att han inte har något annat val. Peter vill uppenbarligen att ta så direkt och så snabbt en väg som möjligt, medan han är på Ethan nåd som personen med körkort, hyrbil och pengar. De får in ett missöde efter den andra på denna resa, med samma fråga vid varje våda är Ethans ineptness som vuxen i kombination med Peter resulterande humör. Frågorna blir om de kommer att överleva resan tillsammans, och i så fall om Peter kommer att göra det hem i tid för att bevittna födelsen av hans och Sarahs första barn.
Peter Highman (Robert Downey Jr) kommer att vara en pappa för första gången när hans fru föder i fem dagar. Han har för avsikt att fånga en flygning hem från Atlanta så att han kan vara där för leverans, men en chans möte med blivande skådespelaren Ethan Tremblay (Zach Galifianakis) kastar en skiftnyckel i hans planer. Desperat att nå sin fru innan deras barn föds är Peters sanity testas när han måste ta en road trip längdskidåkning med hund toting Ethan.
Streama Due Date med textning på svenska Swefilmer Swesub
Peter Highman, som väntar barn om fem dagar, försöker förtvivlat hinna med ett plan hem för att vara med på sitt första barns födelse. Hans planer blir dessvärre helt omkullkastade när han låter sig övertalas att göra resan med bil tillsammans med den aspirerande skådespelaren Ethan Tremblat. Resan över hela kontinenten visar sig bli en resa som förstör inte bara ett antal bilar och ett antal vänskaper utan också Peters nerver.

Undertexter:
Originaltitel Due Date
IMDb Betyg 6.6 281,210 röster
TMDb Betyg 6.2 1288 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln