Drive Angry (2011)

Drive Angry (2011)

Feb. 24, 2011 (USA) R
Your rating: 0
9 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Skådespelare

Handling:

John Milton är upp mot klockan: Jonah King, ledare för en satanisk kult, har mördat Milton dotter och kidnappade hennes barn. Under tre dagar kommer kungen och hans anhängare offra barnet vid midnatt. Milton plockar upp spåret i Oklahoma samt rädda en servitris som heter Piper från hennes brutala, två-timing fästman. Det finns udda saker om Milton: hans körkort är inaktuell, han har en mycket märklig pistol, och han är förföljd av en man i kostym som bär FBI-ID och kallar sig den revisor. Piper, som har levt ett liv vid sidan, måste pussla saker tillsammans i farten när de närmar sig King.
Kastas i helvetet för sina brott, brutal brottsling John Milton (Nicolas Cage) flyr från den brinnande gropen efter cultists mörda sin dotter och ta hennes barn. Avsikt att rädda barnet, Milton samarbetar med en servitris, som ger honom sin ex-älskare brand röd muskel bil. I den två fullfölja cul t ledare, som planerar att offra barnet och släppa lös helvetet på jorden. Men jägarna blivit jagade när Satan skickar hans skoningslösa hantlangare (William Fichtner) för att dra Milton tillbaka.
Streama Drive Angry med textning på svenska Swefilmer Swesub
Milton är en hårdnackad brottsling som brutit sig ut från Helvetet för att hitta den ondskefulla kulten som brutalt mördade hans dotter och kidnappade deras bebis. Han slår sig ihop med Piper – en sexig och tuff servitris med en ’69 Charger, som söker egen försoning…

Undertexter:
Originaltitel Drive Angry
IMDb Betyg 5.5 83,911 röster
TMDb Betyg 5.3 483 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln