Draktränaren (2010)

Draktränaren (2010)

Mar. 05, 2010 (USA) PG
Your rating: 0
9 4 votes

Video trailer

Bilder

Handling:

För länge sedan norr på ön Berk, den unge Viking, hicka, vill återförenas med sin stadens kamp mot drakarna som ständigt plundra deras stad. Men hans macho far och by ledare Stoik den stora, inte kommer att tillåta hans lilla, klumpiga, men uppfinnings son att göra det. Oavsett, hicka ventures ut i strid och nedgångar en mystisk Night Fury drake med sin uppfinning, men kan inte förmå sig att döda den. Istället Hicka och draken, som han dubbar Tandlös, börjar en vänskap som skulle öppna upp både deras världar som observant pojke får reda på att hans folk har missbedömt arten. Men även när två vardera ta flyget på sitt eget sätt, de finner att de måste kämpa destruktiva okunnighet plågar deras värld.
Hicka (Jay Baruchel) är en nordisk tonåring från ön Berk, där slåss drakar är ett sätt att leva. Hans progressiva vyer och konstig humor gör honom till en misfit, trots att hans far (Gerard Butler) är chef för klanen. Kastade in dragon-fighting skolan, strävar han pro ve sig som en sann Viking, men när han blir vän med en skadad drake han namnger Tandlös har han chansen att rita en ny kurs för sitt folks framtid.
Streama Draktränaren med textning på svenska Swefilmer Swesub
Hicke är en ung viking som trotsar traditionen när han blir vän med en av sina värsta fiender – en vildsint drake som han kallar Tandlöse. Tillsammans tvingas detta omaka par att kämpa mot alla odds för att rädda sina världar

Undertexter:
Originaltitel How to Train Your Dragon
IMDb Betyg 8.2 512,743 röster
TMDb Betyg 7.4 3363 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln