Cloverfield (2008)

Cloverfield (2008)

Some Thing Has Found Us Jan. 15, 2008 (USA) 85 Min. PG-13
Your rating: 0
8 1 vote

Video trailer

Bilder

Handling:

Cloverfield följer fem New Yorkers från en handhållen videokamera. Filmen är exakt längden på en DV-tejp och en delplott är upprättad genom att visa bitar och bitar av video som tidigare spelats in på bandet som spelas in över. Filmen börjar som ett monster av okänt ursprung förstör en byggnad. När de går för att undersöka kommer delar av byggnaden och frihetsgudinnans regna att regna ner. Filmen följer sitt äventyr försöker fly och spara en vän, ett kärleksintresse för huvudpersonen.
Som en grupp av New Yorkers (Michael Stahl-David, Mike Vogel, Odette Yustman) njuter av en bortgångsfest, lite vet de att de snart kommer att möta den mest skrämmande natten i sina liv. En varelse som storleken på en skyskrapa faller ner på staden, lämnar död och förstörelse i kölvattnet. Med hjälp av en handhållen videokamera spelar vännerna sin kamp för att överleva när New York smuler runt dem.
Streama Cloverfield med textning på svenska Swefilmer Swesub
Five young New Yorkers throw their friend a going-away party the night that a monster the size of a skyscraper descends upon the city. Told from the point of view of their video camera, the film is a document of their attempt to survive the most surreal, horrifying event of their lives.

Undertexter:
Originaltitel Cloverfield
IMDb Betyg 7.0 312,742 röster
TMDb Betyg 6.4 1888 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln