Blue Valentine (2010)

Blue Valentine (2010)

Dec. 27, 2010 (USA) R
Your rating: 0
7 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Skådespelare

Handling:

Dean Pereira och Cindy Heller Pereira är en ung, arbetarklass gift par – Dean arbetar för närvarande som en målare, och Cindy arbetar som sjuksköterska i en medicinsk klinik – med en ung dotter som heter Frankie. Trots deras relativt anbud åldrar, de båda härjas av det liv de har drygades ut tillsammans och genom de erfarenheter de har haft som leder in deras äktenskap. Dean, en high school släppa ut, kommer från en trasig hem, där han egentligen aldrig haft en mor siffra. Han såg sig aldrig gifta eller har en familj, trots att falla i kärlek vid första ögonkastet med Cindy. Han har inte någon professionell ambition än hans nuvarande arbete – som han har eftersom han känner att han kan slå ut en öl klockan 8 på morgonen utan att det påverkar hans arbete – även om Cindy tror att han har så mycket mer potential i livet . Cindy kommer också från en dysfunktionell familj, med sin egen mamma och pappa inte sätta ett exempel på ett harmoniskt gift eller familjeliv. En av hennes tidigare allvarliga relationer var med Bobby Ontario, detta förhållande som har en djupgående inverkan på många aspekter av hennes äktenskap med Dean. Dean och Cindy beger på en över natten getaway tillsammans utan Frankie, flykt som kan ge en tydligare bild om deras äktenskap kan överleva sina många frågor.
Dean (Ryan Gosling) och Cindy (Michelle Williams) lever ett lugnt liv i en blygsam grannskap. Den tillfällige betraktaren verkar allt normalt, om lite dämpad. Men en närmare granskning avslöjar ett par fångad i en nedåtgående spiral. De verkar ha världen på sina fötter i början av r elationship. Men hans brist på ambition och hennes reträtt i självupptagenhet orsaka potentiellt irreversibla sprickor i deras äktenskap.
Streama Blue Valentine med textning på svenska Swefilmer Swesub
Ett innerligt porträtt av de sista dagarna i en relation mot bakgrund av det hopp, den optimism och de överväldigande känslor som kännetecknade den en gång spirande kärleken.

Undertexter:
Originaltitel Blue Valentine
IMDb Betyg 7.4 149,023 röster
TMDb Betyg 6.9 682 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln