Bad Teacher (2011)

Bad Teacher (2011)

May. 16, 2011 (USA) R
Your rating: 0
7 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Jake Kasdan
Regissör

Skådespelare

Cameron Diaz isElizabeth Halsey
Elizabeth Halsey
Jason Segel isRussell Gettis
Russell Gettis
Justin Timberlake isScott Delacorte
Scott Delacorte
Lucy Punch isAmy Squirrel
Amy Squirrel
Phyllis Smith isLynn Davies
Lynn Davies
John Michael Higgins isPrincipal Wally Snur
Principal Wally Snur
Dave Allen isSandy Pinkus
Sandy Pinkus
Matthew J. Evans isGarrett Tiara
Garrett Tiara
Kaitlyn Dever isSasha Abernathy
Sasha Abernathy

Handling:

När hennes rika fästman bryter bort återgår guldgrävare Elizabeth Halsey till Middle School: hon är en hemsk lärare men vill spara för bröstimplantat kirurgi. Hon lyser när Scott, en ny lärare, visar sig vara rik, och hon slutar som visar filmer och sover i klassen när berättade att det finns en bonus för lärare vars poäng högst på den statliga examen klassen. Hennes tävling för Scott och bonusen är glada och tätt lindade Amy. Amy gräver för smuts på Elizabeth som fuskar sin väg mot Scotts sängen och pengar. Ärlighet med studenter verkar vara hennes enda färdighet. Hon ignorerar Russell, en lustig gymnastiklärare, som ser på. Kommer hon lyckas med Scott och få dessa nya bröst?
För de flesta är lärare en hedervärd yrke – med undantag för Elizabeth (Cameron Diaz). Den svärande, boozy kvinna kan inte vänta med att gifta sig med en rik man och avsluta sitt jobb, men hon har att ompröva sina planer när hennes sugar daddy dumpar henne. Då Scott Delacorte (Justin Timberlake), en lärarvikarie som är c ​​ute och rika, anländer. Elizabeth kan inte vänta med att sjunka tänderna i en ny måltid biljett, men hon möter hård konkurrens från Amy (Lucy Punch), en populär och perky kollega.
Streama Bad Teacher med textning på svenska Swefilmer Swesub
Den svärande och hänsynslösa Elizabeth är direkt olämplig för sitt jobb som lärare. Hon smygdricker under lektionerna, röker på och vill ingenting hellre än att gifta sig rik så hon kan sluta det jobb hon hatar. När hon blir dumpad av sin fästman börjar hon samla in pengar för att kunna förstora brösten och ställer in siktet på en ung och rik lärarvikarie. Hon får dock konkurrens av sin överenergiska kollega Amy samtidigt som hon måste hantera den sarkastiska gymnastiklärarens närmanden.

Undertexter:
Originaltitel Bad Teacher
IMDb Betyg 5.7 165,305 röster
TMDb Betyg 5.4 1203 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln