50/50 (2011)

50/50 (2011)

Sep. 30, 2011 (USA) 100 Min. R
Your rating: 0
7 1 vote

Video trailer

Bilder

Regissör

Skådespelare

Handling:

Adam är en 27-årig författare av radioprogram och diagnostiseras med en sällsynt form av spinal cancer. Med hjälp av sin bästa vän, hans mor, och en ung terapeut på cancercentrum, lär Adam vad och vem de viktigaste sakerna i livet är.
Adam Lerner (Joseph Gordon-Levitt) har alltid försökt att ta väl hand om sin hälsa, så det kommer som en grym överraskning när han får veta att han har maligna tumörer längs ryggraden. Hans läkare ger honom en 50/50 chans att överleva, men Adam försöker förbli optimistisk, även om hans mor (Anjelica Huston) och hans vän Kyle (Seth Rogen), reagerar dåligt på nyheter. Adam börjar att se en terapeut (Anna Kendrick), men deras förhållande hotar att korsa gränsen mellan läkare och patient.
Streama 50/50 med textning på svenska Swefilmer Swesub
Adam är 27 år och får, trots sitt hälsosamma liv, en allvarlig cancerdiagnos. För att hantera sin nya situation har han den bästa och inte helt smidiga polaren Kyle, sin chockade mamma, flickvännen Rachael och den nyutexaminerade terapeuten Katie som tar sig an Adam som sin tredje patient – någonsin.

Undertexter:
Originaltitel 50/50
IMDb Betyg 7.7 278,709 röster
TMDb Betyg 7 992 röster
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln